Weekindeling

 • Dag 1

  Aankomst

  Vandaag staat in het teken van de rollen verdelen en elkaar leren kennen. Met deze groep gaan we de musical instuderen!

 • Dag 2

  Aan de slag

  Vandaag gaan we meteen van start met diverse workshops. En natuurlijk repetities van verschillende scènes uit de musical.

  Dag 2

 • Dag 3

  We zijn halverwege!

  Vandaag ook repetities op het programma. Maar ook een leuke sportactiviteit en ’s avonds nog een bijzondere belevenis.

 • Dag 4

  Laatste volledige dag

  De generale repetitie staat op de planning. En aangezien het de laatste avond is hebben we vanavond de bonte avond!

  Dag 4

 • Dag 5

  Eindvoorstelling

  De laatste dag. We doen nog een keer de generale repetitie met kostuums, dans en zang. Daarna kamer opruimen. Want ’s middags komen de ouders en begeleiders kijken naar de spectaculaire eindvoorstelling van de musical!

De start van het musicalkamp

Pumpkamp start op maandag. Vanaf 10:00 uur ben je welkom op de locatie. Natuurlijk is er even tijd om een kijkje te nemen in de accommodatie door je ouders. Rond 10:30 uur is het de bedoeling dat je afscheid neemt en starten we met het programma. We moeten elkaar eerst een beetje leren kennen, dus we doen wat naamspelletjes. Daarna krijg je de tekst voor de auditie.

Auditie

De auditie doen we direct na de lunch, dus je hebt kort de tijd om je voor te bereiden. De auditie bestaat uit een scène met meerdere rollen, een korte choreo (dansje) dat moet worden aangeleerd en een eigen liedje dat je mag kiezen om te zingen. Je mag na afloop van je auditie jezelf een cijfer geven; hoe goed vond je het zelf gaan?

Spelen

Na de audities krijg je wat vrije tijd om je eigen slaapkamer in te richten. We gaan ’s middags verder met een sportieve activiteit. De bedoeling is om lekker sportief bezig te zijn in groepjes om elkaar beter te leren kennen.

Rolverdeling

Na het avondeten is het tijd voor de rolverdeling. De docenten hebben naar aanleiding van de audities besloten wie welke rol gaat spelen. De scripts worden uitgedeeld en we starten met het hardop voorlezen. Zo heeft iedereen al een keertje de tekst gezien en wordt het leren een stuk makkelijker!

Avondactiviteit

De eerste avond zit iedereen nog vol in de energie. Je hebt weken uitgekeken naar het kamp dus heb je er zin in! Je hebt op zo’n eerste dag al superveel indrukken opgedaan, dus op tijd naar bed is misschien niet zo’n slecht idee. Maar of de docenten daar rekening mee gehouden hebben is nog de vraag… ;-)))

Schrijf je nu in voor Pumpkamp 2019!

Hoe ziet een standaard dag eruit?

Elke dag starten met een lekker ontbijtje rond 08:30 uur. De ochtend is er een workshop. Een van de workshops wordt gegeven door een bekende Nederlander (BN’er) van tv, film of de musical. Aan het einde van de ochtend hebben we ook een repetitie van een scene.

Na de lunch van rond 12:30 uur starten we met een repetitie of workshop. Zo zorgen we dat we bezig blijven met het instuderen van de musical. Want op vrijdagmiddag willen we wel een professionele eindshow neerzetten!

Halverwege de middag is iets anders gepland; tijd voor sport- en spelactiviteiten. Dit kan van alles zijn. Op het grote veld een balspel, een bezoekje aan het zwembad of bijvoorbeeld een kanotocht! We hebben vorige jaren veel verschillende dingen gedaan. Na je inschrijving houden we je op de hoogte van de plannen voor dit jaar.

In de avond wordt weer voor een lekker diner gezorgd. Na het avondeten is er tijd voor de mobiele telefoon om even contact te hebben met het thuisfront. Elke avon hebben we ook een leuke activiteit op de planning staan. Zo hebben we natuurlijk een keertje een bonte avond, maar ook spannende verhalen of een keertje een make-up sessie kan allemaal.