Wanneer begint Pumpkamp?

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden
 

Crazy friends

Maaltijden

Feestje!

Geef je op!

Wat moet je zelf meebrengen naar Pumpkamp?

Uiteraard kleding. Naast voldoende kleding voor droog en nat weer kun je ook badkleding meenemen. Als je aan het inpakken bent en je komt gekke kleding tegen; neem het zeker mee! Na je inschrijving houden we je op de hoogte van het thema voor de musical; wellicht kun je daarvoor ook nog kleding voor opspeuren in je kledingkast.

Bedenk ook even welke schoenen je meeneemt. De hele week op slippers gaat niet lukken. Zorg ook voor stevige goede schoenen naast je slippers 😉

Verder mag je jouw mobiele telefoon natuurlijk meenemen. Vergeet je oplader niet! Gedurende de dag heb je een paar momenten de beschikking over je telefoon om even contact te hebben met het thuisfront bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat je telefoon veilig wordt bewaard en ook opgeladen wordt.

Denk aan zonnecrème, een zonnebril, handdoeken om te douchen. En als je een lichte slaper bent kunnen oordopjes ook een uitkomst zijn. Qua zakgeld heb je met 5 euro al een flink budget bij je.

En vergeet je tandenborstel niet! ;-)))

Wat is er voor je geregeld op het kamp?

We gaan zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Je krijgt van ons;

  • 5 lunches (ma tm vr)
  • 4 diners (ma tm do)
  • 4 ontbijtjes (di tm vr)

Daarnaast zorgen we voor ranja, thee en vers fruit. En als het een gezellige avond is zoals de bonte avond zetten we natuurlijk lekkere chips op tafel! En op een bloedhete dag komt er vast een ijsje voor iedereen tevoorschijn.

Mocht je ’s avonds een blikje frisdrank willen, of tussendoor een zakje snoep wilt kopen; dan kan dat. We hebben een lijstje waar je kunt bijhouden hoeveel je extra gebruikt hebt. Een zakje chips of blikje frisdrank is bijvoorbeeld €0,50.

Wat mag je niet meenemen op musicalkamp?

We benoemen het toch maar even. Alcoholische dranken en drugs zijn niet toegestaan. Heimwee hoef je ook niet mee te brengen; de dagen vliegen voorbij 😉

Wat kost het musicalkamp?

De prijs voor een week lang lol, vermaak, leren maar natuurlijk ook eten, drinken en overnachting? Dat is €649,=. Maarrr… tot 31 mei heb je vroegboekkorting en betaal je slechts €579,=. De factuur wordt verstuurd zodra de minimale hoeveelheid deelnemers is bereikt (8 deelnemers) en uiterlijk een week voorafgaand aan het kamp.

Maak je geen zorgen trouwens over Corona. We hanteren een duidelijk beleid voor wat betreft annuleringen.

Schrijf je direct in voor Pumpkamp!