Over de organisatie van Pumpkamp

Een musicalkamp organiseren doe je niet zomaar. Er komt veel bij kijken. Je hebt een geweldig team aan docenten nodig! En een locatie die precies de juiste uitstraling heeft. Daarnaast zorgt de juiste mix van leuke activiteiten voor een gegarandeerd succes.

Het team achter Pumpkamp bestaat uit ervaren medewerkers. Zij hebben jarenlang gewerkt bij andere musicalkampen of in animatieteams op campings. Daardoor weten ze als geen ander wat er komt kijken bij het goed laten verlopen van een week. Er zijn duidelijke regels waaraan de jongeren zich moeten houden. Er is ook voldoende vrije tijd in het programma opgenomen buiten de repetities om.

Pumpkamp onderscheidt zich door echt aan de slag te gaan met talent. Door de groep klein te houden is individuele coaching en begeleiding mogelijk en kom je dus echt verder. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een fotoshoot aangeboden tijdens het kamp. De foto’s worden digitaal beschikbaar gesteld na afloop van het kamp en zijn inbegrepen bij de prijs.

Maak kennis met het team

Danny Smits organiseert met veel plezier Pumpkamp. De locatie vinden, het bouwen van de website en administratie bijhouden. Hij regelt de belangrijke backoffice zaken.

Daarnaast is hij tijdens Pumpkamp verantwoordelijk voor de regie op het gebied van spel. Hij doet dat vanuit zijn jarenlange ervaring als docent en regisseur bij improvisatie theatervormen. Werken met fysiek spel, podiumopstelling en emoties komt aan bod. Naast het vormen van een personage. Stuk voor stuk ingrediënten die je gaan helpen om te schitteren in de musical tijdens de eindvoorstelling van Pumpkamp!

Danny Smits

Danny Smits

Lynn Tackaert is het musicale middelpunt van Pumpkamp! In 2011 is ze afgestudeerd aan de dansacademie in Tilburg. Je kunt haar kennen van de Nickelodeon serie Creator Camp, waar ze een theater juf speelt. Daarnaast is Lynn te zien in verschillende nationale series en commercials.

Ook werkt ze als stemactrice voor Disney, speelt ze in musicals! Daarbij heeft ze ook een eigen theaterschool in Enschede gehad. Lynn verzorgt alle zang- en danslessen tijdens Pumpkamp.

De berichten die je voorbij ziet komen op Instagram zijn ook allemaal afkomstig van Lynn. Zij is enorm actief op de social media en geeft regelmatig een inkijkje achter de schermen bij Pumpkamp!

Lynn Tackaert

Lynn Tackaert

Linda Schellevis is de portretfotograaf tijdens Pumpkamp. Op één dag van het kamp is zij aanwezig om het talent op de foto vast te leggen.

Je krijgt een selectie van de gemaakte foto’s via wetransfer toegestuurd na afloop van het kamp. Je hebt dan twee weken de tijd om de foto’s te downloaden.

Neem je favoriete outfit dus mee op kamp voor de fotoshoot!

Linda Schellevis

Linda Schellevis

In de afgelopen jaren hebben we verschillende BN’ers geweest die een workshop hebben gegeven. Zo hebben we Elly Graaf en Lysanne van der Sijs al een keer een workshop gegeven.

Wie we in 2021 komt houden we nog even geheim. Als je je inschrijft voor het leukste musicalkamp wordt je vanzelf op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen!

Bekende Nederlander

Bekende Nederlander

Schrijf je in voor Pumpkamp 2021!